Aceto Balsamico di Modena IGP Etichetta Blu
Basis : Ingekookte most van Trebbiano-druif en versterkt met wijnazijn tot 6% zuurgraad
Rijping ; 2 jaar in eikenhouten vaten
Dikte ; 1,10
Toepassing ; salades, groente-dipsaus en dressing in combinatie met olijfolie (1/3 – 2/3)
Art.nr. 80302 fles van 0,5 L.
BESTELLEN
Aceto Balsamico Decanter IGP Etichetta Verde
Basis ; Geconcentreerde ingekookte most versterkt met wijnazijn tot 6% zuurgraad
Basis ; Geconcentreerde ingekookte most versterkt met wijnazijn tot 6% zuurgraad
Rijping ; 4 jaar in verschillende houtsoorten (eiken en kersenhout)
Dikte ; 1,13
Toepassing ;met gekookte groenten, soepvlees, omelet, visgerechten,aardbeienmarinade.
Art.nr. 80303 flesje van 0,25 L
BESTELLEN
Art.nr. 80311 fles van 0,5 L