U bevindt zich hier:

Daniela-Website.pngVinissimo

Van harte welkom bij Vinissimo!

Ik ben Daniela Menapace en als geboren Italiaanse bied ik het Italië gevoel door authentieke en eerlijke wijnen aan te bieden, wijnen met een ziel. Ik ben gericht op luisteren naar mensen en hun wensen in te vullen, ik maak graag mensen blij met onze producten, ik wil het Italië gevoel delen.

Mijn kracht is dat ik als Italiaanse dit gevoel goed kan weergeven, en door de taal een hele goede band heb met de leveranciers die net als familie van ons zijn. Ook naar onze klanten toe streef ik naar een persoonlijke band, dat geeft ons voldoening. Het is ook mijn levensdoel om deze zaak namens mijn broer door te zetten.

Ik wil graag mijn broer, die Vinissimo heeft opgericht en zijn werk niet meer kan doen door een ongeluk, helpen om zijn levenswerk voort te zetten.

We delen namelijk dezelfde passie en hebben dezelfde missie in ons leven: we willen graag mensen blij maken en het Italië gevoel doorgeven met authentieke en eerlijke Italiaanse producten om optimaal te kunnen genieten van het leven zoals ze in Italië doen. We willen het echte ‘made in Italy’ presenteren.

Naast Italiaanse wijnen, importeer ik ook olijfolie en aceto balsamico van hoge kwaliteit die een wow gevoel geven. Ik en mijn team gaan met zorg en liefde met onze producten om en onze relatiegeschenken stralen dat ook uit.

We helpen te zoeken naar de mooiste wijn-spijs combinaties en we organiseren wijnproeverijen om kennis te laten maken met onze producten. U kunt onze wijnen, olijfolie en aceto balsamico ook bestellen in onze webshop.

Wij ontmoeten u graag om onze passie met u te delen!

CONTACT   Naar de webshop